CNC fræsning i plast af komplicerede emner

​I dag bliver de mest avancerede metoder taget i anvendelse i industriel produktion af moderne plastemner, herunder for eksempel CNC teknologi og CNC fræsning i plast.

​Vi gør i dag brug af 5-akset CNC-bearbejdningscenter og 6-akset CNC-robotfræser til bearbejdning af komplicerede plastemner. Vi gør dog stadigvæk brug af både rundsav og båndsav til mindre komplicerede plastemner, så priserne kan holdes i bund ved de små stykantal.

​CNC fræsning i plast har endvidere vist sig at åbne for helt nye muligheder i udnyttelse og bearbejdning af plast. Vores produktion er i det hele taget kendetegnet ved en stor fleksibilitet.

​Selv om der er en opgave, der indebærer fremstilling af forholdsvis små serier, kan der sagtens være en god økonomi i at igangsætte en produktion.

Vi benytter CNC fræsning i plast til fremstilling af forme

​Vi har arbejdet med vakuumformning i mere end 30 år, og de senere år har vi benyttet CNC fræsning i plast til fremstilling af de komplicerede forme, der ligger til grund for produktion af plastemner.

Det er selvfølgelig helt afgørende, at fræsningen sker yderst nøjagtigt, eftersom enhver afvigelse i formen vil udmønte sig i fejl på de færdige plast-produkter.

​CNC fræsning udelukker ikke menneskelige fejl, for vakuumformning er stadigvæk et håndværk, men det er medvirkende til et godt resultat, hvorfor vi samtidig kan garantere kvalitet og ensartethed i de endelige produkter.

​Ring i dag for at få et godt tilbud på CNC fræsning i plast. Du kan ringe på telefon +45 7568 8314, men du kan også skrive til info@hanjaplast.dk.