Termoformning/Vakuumformning af plastemner

Termoformning/Vakuumformning er en gammel og velafprøvet teknologi, der benyttes til fremstilling af plastemner. Vakuumformning/termoformning er en billig, fleksibel og effektiv måde til fremstilling af prototyper og egentlige serieproduktion.

​Til udvikling er vakuumformning ideelt

​Omkostningerne til værktøj ved vakuumformning er langt mindre end ved for eksempel sprøjtestøbning. Dertil kommer, at eventuelle justeringer og ændringer er forholdsvis nemme at implementere.

Dette kan især have stor betydning i udviklingsfasen, men det gør samtidig denne form for plastforarbejdning helt ideel i forhold til produktion af mindre og store serier.

​Vi er således i stand til at tilbyde en rentabel fremstilling af serier med ganske få plastemner, hvis du for eksempel har en mindre produktion, eller hvis der er tale om en sæsonvare.

​Vakuumformning er med andre ord et rigtigt godt alternativ til andre fremstillingsmetoder, når det gælder plastemner.

Derudover åbner vakuumformning endvidere op for en masse muligheder:

  • ​For det første findes der et stort udvalg af farver og tykkelser på de plader, der benyttes til formning
  • For det andet findes pladerne også i mange forskellige termoplastiske materialer, der hver især har sine egne tekniske egenskaber, fra kemikalieresistent til kulde og varme samt UV beskyttelse

Kontakt os for at få ideer og priser

Du kan ringe til os på telefon +45 7568 8314 eller skrive til info@hanjaplast.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vakuumformning, herunder produktudvikling.

​Vi kan rådgive lige fra første skitse til den færdige produktion.