Plastforarbejdning

Plastforarbejdning af plastemner

​Hos Hanja Plast har vi gennem 30 år samlet en unik erfaring indenfor plastforarbejdning. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder at stå for hele processen omkring vakuumformning, herunder udvikling og fremstilling af de ønskede plastprodukter.

​Så idag har vi både danske og udenlandske industrivirksomheder som kunder, ligesom vi også leverer spændende plastprodukter til detailhandlen.

​Vi rådgiver gerne om vakuumformning fra ide til produktion

​En stor del af vores forarbejdning foregår ved hjælp af en gammel og gennemprøvet teknologi – nemlig vakuumformning.

Det er en billig, men særdeles effektiv måde til plastforarbejdning af både prototyper og egentlige produktionsemner.

​Værktøjsomkostningerne er begrænsede, og eventuelle justeringer og ændringer er forholdsvis nemme at implementere, hvilket kan have stor betydning, især i udviklingsfasen.

​Denne form for plastforarbejdning er derfor helt ideel, herunder ved produktion af mindre og mellemstore serier.

​Allerede på tegnebordsstadiet træder vi til med inspiration til de første skitser, ligesom vi kan rådgive om det rette materialevalg.

​Vi arbejder med andre ord sammen med kunden i en konstruktiv dialog, og udgangspunktet er altid den enkelte kundes specifikke behov for plastforarbejdning.

​Kontakt os for at få mere at vide

​Formning med vakuum giver mange muligheder, fordi de plader, som er velegnede til denne produktionsform, fås i mange termoplastiske materialer, der hver især har sine egne tekniske egenskaber. Såsom kemikalieresistens, der kan tilsættes mod UV. Der er typer der er gode at efterbehandle med maling

​Desuden kan pladerne fås i en bred palet af farver. Du kan ringe til os på telefon 7568 8314 eller skrive til info@hanjaplast.dk for at høre mere om plastforarbejdning.

Kontakt os

Hanja Plast ApS

Om os

​​Hos Hanja Plast har vi specialiseret os i plastbearbejdning som for eksempel vakuumformning i forbindelse med fremstilling af prototyper og produktion af egentlige produktionsemner i enten meget store, mellemstore eller noget mindre serier.

Deltag i alt lige fra udvikling og design til prøveopstilling og færdigt produkt

Ring til os